Paradigma PodcastsSöyleşiler / Interviews

Komplo Teorileri – Hüseyin Batuhan Şar

Okuma Süresi: < 1 dk.
image_print

Panorama ve Paradigma işbirliğinde gerçekleştirilen podcast serimizin bu bölümünde Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde Araştırma Görevlisi ve Doktor Adayı olan Hüseyin Batuhan Şar ile “Komplo Teorileri” konusunu konuştuk.

Podcast’i dinlemek için:


Hüseyin Batuhan Şar, Yeditepe Üniversitesi

Hüseyin Batuhan ŞAR, Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora adayı ve araştırma görevlisidir. Yeditepe Üniversitesinde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi’nden Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Araştırma ve ilgili alanları arasında Siyaset Psikolojisi, Dış Politika Analizi, Komplo Teorileri ve Türk Dış Politikası yer almaktadır.

Erman Ermihan, Kadir Has Üniversitesi

Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.

İlgili Yazılar / Related Papers

Yeşil Konuşmalar - 8: Ekoloji ve Çevrenin Sesi / Türkiye’de İklim Değişikliği Algısı 2023 - Bulut Bagatır

İsrail'de Seçim Yılı - Burak Korkmaz

Bir Kongrenin Ardından... - Deniz Ş. Sert

BRICS Üyeliğinin Dayanılmaz Ağırlığı - Ünal Çeviköz

İlginizi çekebilir...
Panorama Soruyor Avrupa’da Sağ Partilerin Yükselişi – Özgür Ünal Eriş