Panorama

Arktik Siyaseti ve Bilim Diplomasisi – Mustafa Furkan Durmaz

Okuma Süresi: 2 dk.

Panorama ve Paradigma işbirliğinde gerçekleştirilen podcast serimizin bu bölümünde, Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde Doktor Adayı olan Mustafa Furkan Durmaz ile “Arktik Siyaseti ve Bilim Diplomasisi” konusunu konuştuk. Keyifli dinlemeler!

Podcast’i dinlemek için:


Mustafa Furkan Durmaz, Yeditepe Üniversitesi 

Mustafa Furkan Durmaz Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini Türk-Alman Üniversitesi Avrupa ve Uluslarararası İlişkiler Programında yapmış ve bu süreçte Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde proje asistanı olarak çalışmıştır. Şu anda Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde doktora eğitimine devam eden Durmaz, aynı bölümde proje asistanı olarak görev yapmaktadır.  Mustafa Furkan Durmaz çalışmalarında Bilim Diplomasisi, Arktik Siyaseti ve Dış Politika konularına odaklanmaktadır.

Erman Ermihan, Kadir Has Üniversitesi

Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.